Hoe kom je er?

Javea is gemakkelijk te vinden vanaf de snelweg AP7 (tolweg) tussen Alicante en Valencia. Op de snelweg wordt de afrit Javea/Xabia aangegeven. Eenmaal In Javea helpt de gedetailleerde plattegrond die u van ons ontvangt, of uw eigen navigator, om Villa SunDance eenvoudig te vinden.

Navigator
Hebt u een navigator en u komt over de AP7 vanuit het zuiden (Alicante/Benidorm)dan is het mogelijk dat de route niet correct wordt aangegeven als u nèt van de tolweg komt (betaling werkt met creditcard en contant, gebruik doorgang met het bord “Manual’ boven de poort). Volg de borden Xabia/Javea de eerste kilometers in plaats van de navigator.

Het wegennet in de regio is heel goed, er is veel aan de wegen gewerkt de laatste jaren. U kunt als u een ritje maakt weleens meemaken dat bijvoorbeeld wegnummer gewijzigd is of er een rotonde is bijgekomen.

Veiligheid
Ondanks alle verbeteringen zijn er helaas nog steeds locaties op provinciale wegen waar er bijna geen/ geen invoegstrook is, wanneer 2 wegen samenkomen en één van de twee eindigt. Meestal houdt het verkeer waartussen ingevoegd moet worden er wel rekening mee als ze ter plaatse bekend zijn. Maar het kan u ook gebeuren dat er plots een auto vanaf een oprit de weg op schiet of u doet dit zelf….

We zien héél weinig ongelukken op de weg dus blijkbaar houdt men in de auto voldoende rekening met onverwachte situaties.

Javea is relatief een veilig stadje. Natuurlijk liggen ook hier dieven en oplichters op de loer maar door opletten en afsluiten is het risico klein. Wat óók helpt is de sticker van de autohuur-maatschappij van uw huurauto verwijderen.

AUTO HUREN?

Voor autohuur zijn vaak aardige aanbiedingen te vinden op DoYouSpain.com.

Let wel op de bijkomende kosten, verzekeringen kunnen online inbegrepen zijn en aan de balie wil men hetzelfde nog weleens wéér aanbieden.

Ook is in Spanje vaak gebruikelijk dat de auto met volle tank geleverd wordt en leeg terug. Dat is vervelend om 2 redenen, de te betalen prijs per liter voor de volle tank benzine is wat hoger dan aan de pomp, daarnaast wordt de tank natuurlijk nooit helemaal leeg gereden.

Email

Neem contact met ons op

Reserveer nu uw droomvilla in het zonnige spanje
TOP